Знайомтеся! Лінійні масиви від британського бренду Ohm серії CORA

Дата публікації 14.12.2018.
Знайомтеся! Лінійні масиви від британського бренду Ohm серії CORA
  • Лінійні масиви Ohm Cora - вершина чистого звучання

    Інтернет-магазин Lux PRO спільно з культовим брендом Ohm представляє вашій увазі новинку у світі аудіотехніки - активну систему Cora Active, пасивну систему Cora, а також компактний, потужний, потужний сабвуфер Cora Sub. Кожна техніка в своєму роді унікальна, а, головне, вона створена для справжніх поціновувачів чистого, яскравого, просторого звучання. Всі представлені моделі недавно були запущені в продаж, тому зовсім скоро їх нагадує весь світ. Ви маєте унікальну можливість стати власником культових аудіосистем з багаторічною біографією, але молодим характером.

    Лінійні масиви Cora Active - активне звучання в кожній ноті

    Апаратура складається з двох складових - 8-ми і 4-мя дюймовими установками, які надають повну діапазон частот. Така система відрізняється не тільки безпрецедентним звучанням якості, але і компактними розмірами. Це вдале рішення як для середніх, так і для великих масштабів проектів. Розширені низькочастотні можливості, можливість працювати на екстремальних рівнях звукового тиску - такі можливості представляє Cora Active. 
     
    Наявність такелажної системи дозволяє встановити систему в будь-якому зручному місці без необхідності виділити досить місця. Завдяки цьому активний лінійний масив призначений як для студійного використання, так і для турів при постійному переміщенні. 
     
    Відмінними сторонами Cora Active є: 
     
    • Міцний підсилювач з цифровим сигнальним процесором. Незалежно від рівня звучання досягається об'ємним, чистим, соковитим басом з високою деталізацією. Нижнi та високі частоти грають однаково плавно.
    • Автономне харчування з 4 окремо виведеними каналами. На кожному з них можливо працювати окремо, виключаючи вірогідність викривлення, підвищуючи продуктивність обладнання.
    • Наявність фільтрації звуку убирає до 97% шуму, робить звук детальним, чітким, приємним для слухача. За рахунок обмежень пікових значень, параметри системи не збігаються і залишаються на стабільному рівні.
    • Корпус системи виготовлений з ударостійкої черепичної фанери. Покриття має жорстку, гладку структуру, яка забезпечує міцність при механічних пошкодженнях, попадання грязі та вологи.
    • Легкі ваги - вся система з усіма каркасами, кріпленнями та системами має 222 кг, що дозволяє без проблем здійснювати перенесення, транспортування та встановлення обладнання.

    Лінійний масив Cora - яскраве звучання в ногу з часом

    Ключовою особливістю пасивної системи Cora є її продуктивність і наявність інтегрованої 4-х точечної такелажної системи. Основує 8 дюймів лінійний масив, який працює як на високих, так і на низьких частотах зі стійкістю 8 ОМ. Cora складається з двох 8-мі діумільних сабвуферів Ом з двома 4-х дюймовими хвильовими пристроями. Максимальний пік - 156 Дб, що дозволяє добиватися кращого звучання, особливо для проведення концертних заходів.
     
    Дане устаткування забезпечує плавне лінійне звучання з точною деталізацією на всіх типах частот. Користувачу гарантується симетрична горизонтальна дисперсія звуку по вертикалі. Корпус складається з ударостійкої балтийської берези, яка захищена спеціальним вологостійким шаром. Зовнішня фарба відрізняється тривалим терміном служби, зберігає первинний зовнішній вигляд, незалежно від частот експлуатації. Система може встановлюватися під кутом до 12 градусів на поверхню шкафу, тому з нею легко добитися ідеальної акустичної зв'язку одночасно з декількома точками. 
     
    Наявність двох ручок по сторонах для легкості перенесення. Кожний агрегат по окремості важить всього 21,7 кг, що дозволяє без проблем здійснити установку. Вся система з урахуванням масивних каркасів важить 222 кг, що значно нижче, ніж підтримують більшість систем кріплення.

    Сабвуфер Cora-S - універсальний помічник для професіонала та любителя в галузі музики

     Cora Sub, мабуть, по праву вважається одним з найкращих моделей сабвуферів з усіх компактних і потужних, що існують в лінійці. Він здатний здійснити швидкий перехідний процес між частотами та використовуватися практично з усіма системними масивами. Підтримка виключно низької частоти 35 Гц досягається підтримкою тонкого, чистого звучання без зайвих шумів.

    Техніка є портативною за рахунок наявності двох бічних ручок. Низькопрофільна конструкція агрегату дозволяє встановлювати його практично в будь-яку нішу.

    Передні грати мають сітчасту піну, яка глушить рвані звуки і забезпечує об'ємний тембр навіть за високої гучності. Дизайн сабвуфера Cora S відрізняється симетричністю та продуманим стилем. Покриття обладнання з полісечовини витримує механічні пошкодження, вологу та інші негативні фактори.

Якщо Вас зацікавила новина, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: