Генератор диму H-7D DJ Power - потужно і ефектно в одному приладі!

Дата публікації 31.10.2018.
Генератор диму H-7D DJ Power - потужно і ефектно в одному приладі!
  • Новинка в світі генераторів диму

    Генератор диму DJPOWER H-7D з'явився на ринку сценічного обладнання не так давно, але професіонали вже встигли оцінити його високу продуктивність за рахунок подвійної системи викиду штучного диму. Це означає, що тепер створення клубящихся спецефектів виходить на новий швидкісний рівень - практично миттєво димний напівтемрява огорне будь-який святковий зал.
     
    Переваги нового димогенератора перераховані в наступному списку:
     
    • Висока швидкість нагріву і виходу укупі з великою потужністю дозволяє досягти прекрасної продуктивності за одиницю часу.
    • Технологія «Негайна зупинка» гарантує миттєве припинення виходу димної струменя.
    • Сучасна і високоточна електронна система управління температурним режимом зробила потужний пристрій надійним виробником рівномірного штучного диму.
    • РК-панель керування генератором дозволяє вибрати певний функціональний режим з регулюванням тривалості роботи.
     
    Головні переваги генератора диму DJPOWER H-7D для професійного використання складаються в його підвищеної надійності, швидкої окупності, кращої комфортності.

    Дим без вогню, запаху і шкоди

    Новий димогенератор, безсумнівно, стане чудовим і потрібним приладом на всіх багатолюдних вечірках, де організатори захочуть створити особливу атмосферу, помножену на музику клубного стилю.
     
    П'ятилітровий резервуар для спеціальної рідини гарантує безперервне продукування щільного, але легкого диму без смаку і характерного запаху. Такий дим не приносить ніякої шкоди вашому здоров'ю, так як не містить традиційних продуктів згоряння, типу окису вуглецю. Тому, потрапивши в хмару штучного диму, ви практично нічого не відчуєте, хіба що на короткий час перестанете бачити навколишнє оточення або втратите відчуття простору, якщо хмара надто щільне - даний аспект залежить від рідини, використовуваної в даний момент генератором. Цей дим не залишить ніяких плям на вашому одязі або шкірі, зате дозволить вам випробувати непередавані, цікаві емоції.
     

    Генератор DJPOWER H-7D призначений, в основному, для оформлення великих площ, так як його потужність складає 2,5КВт, а максимальна дистанція викиду диму - більше восьми метрів. Під час використання цього димогенератора ви отримаєте чудові візуальні спецефекти, в залежності від обраного типу рідини і режиму задимлення.
     
    Компактний, зручний і функціональний генератор диму DJPOWER H-7D може використовуватися для створення незвичайної, трохи казкової і енергійною атмосфери свята - клубочеться дим, який пронизують різнокольорові лазерні промені різноманітного освітлювального обладнання, перетворює будь-яку вечірку в сучасне, стильне клубне шоу.
     
    Унікальний пристрій швидко і якісно виконує своє головне завдання - занурює будь-яке приміщення в димний туман і перетворює звичайну кімнату в фантастичний палац із загадковими образами під ультрасучасні ритми електронної музики.
Якщо Вас зацікавила новина, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: