Новинки на складі: стійки Athletic для клавішних і струнних інструментів

Дата публікації 26.08.2018.
Новинки на складі: стійки Athletic для клавішних і струнних інструментів
  • Стійки для гітари від бренду Athletic

    Пропонуємо відразу ж ознайомитися з новинками в серії GIT - з гітарними стійками одного мул кращих виробників останніх десятиліть. Польська компанія давно довела свій відповідальний підхід до виробництва кращого обладнання для сучасних музикантів.
     
    Колекція поповнилася кількома новинками за дуже приємною ціною. Відразу ж в очі впадає відмінна універсальна стійка GIT-5. Її можна використовувати з різними інструментами за розмірами і формою. Зручне регулювання забезпечує максимальний комфорт для гітариста.
     
    Вертикальна гітарна стійки GIT-31 Athletic - ще одна пропозиція від нашого онлайн-магазина. Сталевий корпус і додаткові пластмасові та гумові деталі забезпечують максимальну довговічність вироби і збереження музичного інструменту. Тут також передбачена можливість регулювання висоти.
     
    Непогана лінійка гітарних стійок GIT-4 (a, u, e). Перша модель GIT-4a розрахована для використання з акустичними гітарами. Зроблена з міцної, але дуже м'якої пластмаси, даний модельний варіант захистить гітару від пошкоджень, відколів, подряпин.
     
    Гітарна стійка GIT-4e призначена для електрогітар. Це надійний і універсальний помічник на концертах і в студії. Також бренд представив універсальний виріб - GIT-4u, яке може використовуватися як з електричними, так і акустичними інструментами.
     
    І остання модель - недорога стійка GIT-6A, де є можливість регулювати висоту для надійної і безпечної підтримки грифа.

    Стійки для DJ від Athletic - вигідне рішення для сучасних електронщиків

    Зрозуміло, польські розробники не обійшли увагою в своїх новинках і музикантів, чиї інструменти - мікшерні пульти, комп'ютери, синтезатори. Йдеться, звичайно ж, про сучасних ді-джеїв, яким не менш важливо забезпечити свою роботу надійними, якісними і зручними стійками.
     
    Ось кілька недорогих і дуже практичних варіантів для виступів в клубах:
     
    • стійка для DJ обладнання JJ-T antracyt: професійна стійка для основної диджейской апаратури. Перевага моделі в тому, що її можна розширювати за рахунок допоміжних модулів;
    • додаткова стійка KB-D14 - відмінне пристосування для установки клавішних інструментів, додаткових пультів, комп'ютера та іншого музичного інструментарію. В даному пристрої є можливість регулювання по висоті, а також зручне управління кутом нахилу;
    • стійка для ноутбука KB-D20 antracyt - класний помічник для сучасного ді-джея, якого потрібно розмістити комп'ютер в доступному і зручному для роботи місці. Крім того, модель прекрасно підходить для розміщення мікшерів. Тут розробники також передбачили можливість відрегулювати висоту та кут нахилу.
     
    Ось такими цікавими розробками порадував нас бренд Athletic. Гітарні стійки і стійки для ді-джея представлені в дуже великій різноманітності. І головне - за дуже доступною вартості. Компанія не зраджує своїм традиціям - якісне обладнання за демократичною ціною.
     
    Замовити відповідний модельний варіант ви можете в інтернет-магазині LuxPRO! Ми доставимо товар в будь-яку точку України - швидко і своєчасно.