Новинки синтезаторів CASIO серії CT-X моделі 3000, 5000, 700 і 800

Дата публікації 20.07.2018.
Новинки синтезаторів CASIO серії CT-X моделі 3000, 5000, 700 і 800
  •  Якби середньовічний композитор почув звучання сучасних синтезаторів, то навряд чи б зрозумів, що це таке - адже звуки клавесина, клавікорда і фортепіано з його епохи в повній мірі присутні в діапазоні звучання електронного клавішного інструмента, яким і є синтезатор. Але крім «клавішних» звуків, будь нинішній синтезатор вміє продукувати звучання практично будь-якого оркестрового інструменту, саме тому синтезатори так стрімко за пару десятиліть завоювали ринок музичних інструментів і продовжують утримувати лідируючі позиції з продажу.

    Погодьтеся, що набагато зручніше виставити ударний темп в пам'яті синтезатора, а не шукати професійного барабанщика з дорогою установкою для запису альбому, чи не так? ...

    CASIO - перші і універсальні

    Синтезатори CASIO прекрасно відомі в музичному світі, як одні з найперших електронних інструментів, за допомогою яких клавішники могли не тільки вдосконалити свою гру і розучити партії, але і створювати нові твори.
     
    Більше тридцяти років тому брати Kasio створили компанію, яка займалася випуском кухонного посуду і велосипедних запчастин, потім поступово відбувся перехід до виробництва калькуляторів і різних годин, а потім - електронних музичних інструментів.
     
    Перший синтезатор міг ввести в виконання звуки ударних, рояля, органу і гітари, а також умів виставляти автоматичний акомпанемент. Саме тому японська марка з тих пір асоціюється з варіативністю і широкоформатні всіх моделей. Простіше кажучи, синтезатори CASIO вміють грати все і за всіх.

    Новинка синтезаторів 21 століття

    Новітні моделі синтезаторів CASIO представляють собою складні у виробництві і одні з найпростіших в експлуатації систем хоумрекордінга, які відрізняються високою якістю передачі звуку, багатофункціональної панеллю керування з можливістю передачі реалістичного звучання найрізноманітніших музичних інструментів - як, наприклад - духові, струнні, не кажучи вже про ударні.
    1. Важливою перевагою є управління ритмами з можливістю синхронної зупинки, а також - встановлено заборону на зміни, які напевно стануть в нагоді і початківцям, і просунутим музикантам.
    2. Найбільш основною відмінністю цього модельного ряду синтезаторів CASIO можна вважати потужний і чистий звук новітнього процесора AiX, який на найвищому рівні відтворює звучання будь-якого музичного інструменту акустичного ряду.
    3. Синтезатори торгової лінійки СТ, такі як: CT-X3000C7, CT-X5000C7, CT-X700C7, CT-X800C7, можуть бути сміливо зараховані в новаторські системи, так як вони мають принципові поліпшення в функціональності - наявність роз'єму USB to Device, установка бажаного темпу за допомогою тільки одного дотику, колесо модуляції і багато інших технічних рішень.
    Новітні синтезатори CASIO можуть використовуватися при створенні модернових хітів танцювального циклу і для надихає імпровізаційної вставки під час живих концертів - ви з легкістю опануєте управлінням великим музичним функціоналом цих електронних інструментів і зможете творити буквально в процесі ознайомлення з панеллю керування.
     
    Використання реалістичного звучання акустичних інструментів в програмі синтезаторів CASIO дозволяє створювати неперевершені танцювальні хіти та композиції в різних стильових напрямках сучасної музики - від клубного біту до старого доброго рок-н-ролу, в залежності від ваших уподобань і настрою.
Якщо Вас зацікавила новина, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: