Всі фарби з Color Imagination: театральне, архітектурне, сценічне світло

Дата публікації 24.09.2018.
Всі фарби з Color Imagination: театральне, архітектурне, сценічне світло
  • Color Imagination - це виробник, який виготовляє нові моделі на підставі зауважень і порад покупців. А тому кожна наступна модель стає все більш досконалою і підходить під будь-які вимоги покупця.

    Театральні прожектори Color Imagination

    Театральні прожектори використовуються для створення яскравого і красивого театральної вистави. Подібне світлодіодне обладнання являє собою прожектор, як правило, в алюмінієвому корпусі. Театральні прожектори можуть похвалитися невеликими розмірами, простотою експлуатації і конструкції, а також невисокою вартістю.
     
    Однак одними театрами сфера застосування обладнання не обмежується. Його також активно використовують в:
     
    • концертних залах;
    • в клубах під час танцювальних шоу;
    • фотостудії і так далі.

    Архітектурні прожектори Color Imagination

    Архітектурні прожектори - це професійні світильники, які використовуються в архітектурної та мистецької сферах. Дуже часто світлодіоди експлуатують для підсвічування фасадів будівель.
     
    Оскільки архітектурні світильники постійно розміщені на вулиці, то вони часто піддаються впливу несприятливої ​​погоди і різного фізичного впливу людини. Саме тому обладнання Color Imagination захищено від:
     
    • впливу вологи - вони спокійно працюють під час дощу;
    • низькою і високої температури;
    • фізичних ушкоджень (попадання твердих предметів, хуліганства);
    • пилу.
     
    Архітектурні прожектори від відомої компанії Color Imagination можуть похвалитися перед конкурентами наступними перевагами:
     
    1. Екологічність.
    2. Високої потужністю, а значить і ефективністю роботи.
    3. Довговічністю.
    4. Винятковою надійністю.
    5. Мінімальними витратами на технічне обслуговування.
     
    Також варто відзначити, що використання світлодіодного обладнання не обмежуватися перерахованими вище областями. Дуже часто їх експлуатують в громадських місцях, в зовнішньому і внутрішньому освітленні будівель.

    Сценічні прожектори Color Imagination

    Сценічні прилади повсюдно використовують для освітлення концертних виступів, які відбуваються в живому виконанні. Оскільки концерти - це, найчастіше, події грандіозного масштабу (на них збираються сотні, тисячі і навіть десятки тисяч людей), від сценічних приладів потрібні надзвичайно високі показники потужності.
     
    Світильники Color Imagination дуже популярні завдяки таким якостям:
     
    • легка вага і невеликі габарити - їх нескладно транспортувати і монтувати;
    • невисока вартість;
    • довговічність;
    • продуктивність - дуже важливо під час концертів;
    • простота в експлуатації і обслуговуванні.
     
    Щоб створити концерт першокласного якості сценічні прожектори найчастіше використовуються разом з димовими машинами. Дим з апаратури робить промінь світла ледь помітним.
     
    Світлодіодні моделі прожекторів є найпростішими і надійними. Як правило, вони управляються людиною вручну, який в будь-який момент може змінити яскравість, напрямок світлового променя і його колір.

    Купити світлодіодні прожектори в Україні

    Хочете влаштувати першокласне театральне шоу або концерт, підсвітити фасади архітектурних споруд? Зверніть увагу на продукцію компанії світового рівня Color Imagination, які завжди йдуть на зустріч вимогам клієнтів.
     
    Світлодіодні прожектори компанії мають високу якість, невисоку вартість і найголовніше - вони служать клієнту довгі роки. З Color Imagination не потрібно платити два рази - виберіть якісні освітлювальні проділи і забудьте про повторні витратах.
Якщо Вас зацікавила новина, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: