Світлові голови Color Imagination для вологих і екстремальних умов

Дата публікації 11.03.2018.
Світлові голови Color Imagination для вологих і екстремальних умов
  • Сьогодні все більше рухомих голів в процесі експлуатації під час проведення відкритих уявлень піддаються впливу вологих і екстремальних умов. Color Imagination нещодавно запустила гібридну рухому голову модель SI 176 IP 3500 з ступенем захисту IP65 з системою CMY + CTO, яка об'єднує BEAM, SPOT і WASH в одному приладі з лінійним збільшенням променя в діапазоні від 2 ° до 50°.
     
    Профільна лампа 17R PHILIP MSD Silver 350W забезпечує високий просвіт через оптичний об'єктив з високою роздільною здатністю 175 мм, який забезпечує неймовірно високу яскравість і різкий ефект променя з чітким зображенням плями.
     
    Оскільки конструкція ідеально спроектована з системою остаточного тепловідведення, IP3500 буде зберігати відмінну продуктивність у всіх функціях, навіть незважаючи на дощ, брудну, піщану погоду або водне середовище. Не буде ніякого накопичення пилу або зовнішнього впливу на внутрішні компоненти, такі як оптика, гобо, колірні фільтри або джерело світла. 
     
    Модель IP3500T пропонує повний набір професійних характеристик, включаючи колесо, що обертає гобо, статичне колесо гобо, 4 кольорові колеса, призму з 16 гранями, призму з 8 гранями, фільтр морозу, моторизований лінійний фокус, моторизований ZOOM, затвор зі змінною швидкістю; і механічний диммер і т. д.
     
    Модель IP3500T не обмежена місцем розміщення. ЇЇ можна розмістити в будь-якому зовнішньому середовищі, такі як фонтанні шоу, тематичний парк, архітектурні шоу, живі концерти. ЇЇ також можна успішно використовувати як зенітний прожектор в небо. Дальність променя даної голови становить понад 3 км.
     
    Найближчим часом ми знімемо відео огляд про дану новинку, в якій покажемо як працює дана система і як виглядає вживу ..
     
    Звертаємо Вашу увагу, що І модельний ряд світлодіодних прожекторів від Color Imagination налічує понад 60 різноманітних моделей з ступенем захисту IP65.
     
    Інтернет-магазин LuxPRO пропонує тільки найнижчі, доступні ціни в Україні на все новинки від Color Imagination. На комплексні замовлення - гарантовані доп. знижки!
Якщо Вас зацікавила новина, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: