Перше надходження на склад європейських алюмінієвих ферм Alustage

Дата публікації 23.01.2018.
Перше надходження на склад європейських алюмінієвих ферм Alustage
  • Польський бренд представив в новому році свіжий асортимент якісних, стійких до зносу, естетично привабливих сценічних ферм, виготовлених з алюмінію. Розробники компанії були націлені на те, щоб організатори масових заходів отримали продукт, який відповідає всім встановленим стандартам. Не випадково продукція бренду неодноразово підтверджувала сертифікат SLV - один з найбільш промовистих в плані якості європейських стандартів.

    Різновиди алюмінієвих ферм

    В асортименті інтернет-магазину LuxPRO ви зможете знайти найрізноманітніші модельні варіанти. Ферми з алюмінію Alustage представлені в наступних різновидах:
     
    • ферми з плоским перетином (Duo);
    • оригінальні моделі трикутного перетину (Tri);
    • одні з найпопулярніших - квадратні ферми (Qua);
    • кругові різновиди.
     
    Крім того, виробник пропонує великий вибір стикових і кріпильних елементів, наприклад, спеціальна кріпильна пластина або стикувальний кут.

    Особливості алюмінієвих ферм Alustage

    Якість і надійність - ось головні переваги пропонованої продукції. За час свого існування (понад десяти років) польський виробник підтвердив своє реноме самого відповідального розробника сценічних металевих конструкцій.
     
    Пропонована лінійка ферм виготовлена ​​з високоякісного алюмінієвого сплаву. Це передбачає серйозні переваги в порівнянні з альтернативними варіантами:
     
    • висока міцність і довговічність завдяки фізичним властивостям металу;
    • стійкість до корозійних процесів, що дуже важливо при зведенні вуличних сцен і подіумів;
    • прекрасні естетичні характеристики, які дозволять створити красиву, привабливу сцену.
     
    За допомогою алюмінієвих конструкцій створюються найрізноманітніші сценічні рішення. Це обумовлюється різноманітністю форм, типорозмірів і якістю алюмінієвих ферм.
     
    Ферма може використовуватися для кріплення світлової техніки - в нічних клубах, на дискотеках, на живому концертному виступі. Яскравий приклад - сучасні телевізійні шоу, де світлотехніка грає найважливішу роль в створенні живої, привабливої ​​картинки. В Україні таких шоу багато - X-фактор, Голос країни і інші.
     
    Крім світлового обладнання ферма прекрасно «взаємодіє» з акустичними системами. Різна звукова апаратура також кріпиться до металевих фермового конструкціям. Ферма з трикутним перетином, наприклад, також може активно використовуватися для кріплення проекційних екранів, LED моніторів та іншого відео обладнання.
     
    Наявність в асортименті додаткових кріпильних елементів, легкість самих конструкцій роблять монтажні роботи максимально простими і зручними. Зведення сцени не представляє для професіоналів особливої ​​складності.
     
    Поспішайте оцінити всі переваги успішного концертного або будь-якого іншого заходу з алюмінієвими фермами від Alustage! Інтернет-магазин LuxPRO пропонує найрізноманітніші моделі за формою і розмірами, а також додаткові кріплення, стикувальні конструкції.
Якщо Вас зацікавила новина, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: