Акція -15% на навушники, монітори і серію контролерів Pioneer DJ

Дата публікації 13.11.2017.
Акція -15% на навушники, монітори і серію контролерів Pioneer DJ
  • Кожна людина, що зв'язав свою професію з музикою, знає, що техніку обов'язково вибирати потрібно високоякісну. Звукозапис, зведення треків, процедура записування вокалу або окремого інструменту неодмінно вимагає апаратури, яка не тільки буде показувати всі похибки, але і в якій все буде чутно максимально повно.
     
    Pioneer DJ - це серія обладнання для всіх тих, хто точно знає толк в якісному звучанні. У нашому магазині унікальна пропозиція для вас - знижка в 15% на цей модельний ряд.

    Pioneer - техніка для справжніх поціновучів

    Японська корпорація Pioneer ось уже кілька десятиліть радує меломанів чудовим якістю своєї продукції. Це те глибоке звучання, передає абсолютно кожну деталь, глибокий бас, ідеально зважені високі частоти, які перетворюють кожне музичний твір в щось воістину оригінальне, найбільш повно відчуте.
     
    Навушники серії Pioneer DJ - це рай для всіх тих, хто і займається зведенням треків, і хто просто дуже любить слухати музику з якісною апаратурою. Серед їх переваг:
     
    • оптимальний діапазон низьких і високих частот. Такі продумані параметри дозволяють насолоджуватися сильним басом і стабільно добре прослуховується високими частотами;
    • неймовірна міцність. Багато хто скаржиться на те, що в дешевих аналогах постійно барахлить провід або сама мембрана, але з Pioneer DJ такого просто не буває;
    • гарна якість самого звуку. Немає зайвого шуму, голос передається з усіма необхідними відтінками і переливами.
     
     Знижка в 15% стане хорошим стимулом для придбання високоякісного музичного обладнання - тепер кожен може дозволити собі насолоджуватися унікально чистим звучанням і не замислюватися про ціну.

    Монітори та серія контролерів від Pioneer DJ

    Професійному DJ в своїй роботі не обійтися без моніторів і контролерів. Вони допомагають:
     
    • стежити за гучністю і частотою;
    • зводити оригінальні доріжки, створювати неповторні сингли;
    • створювати необхідну атмосферу на данс-полі.
     
    Ми пропонуємо вашій увазі чудову техніку від японського бренду Pioneer DJ зі знижкою в 15% - найприємніше пропозицію для численних меломанів. Побалуйте себе найповнішим звуком, подивіться на музику з іншого боку, переверніть свою свідомість.
Якщо Вас зацікавила новина, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: