Акустика Monacor - наші поради по фоновому озвученню приміщень

Дата публікації 17.07.2019.
Акустика Monacor - наші поради по фоновому озвученню приміщень
  • Акустика Monacor - поради по фоновому озвучення приміщень від фахівців LuxPRO

    Відмінна новина для всіх поціновувачів якісного акустичного обладнання! Інтернет-магазин представляє новинку фонового озвучування приміщень - акустичні системи Monacor. Німецький виробник розширив асортимент настінного акустики, запропонувавши покупцям якісні і недорогі за ціною моделі.
     
    Системи оповіщення від німецького бренду активно використовуються в великих приміщеннях, де необхідна якісна озвучка - ресторани, бари, кафе, торговельні центри, освітні установи, виробничі підприємства, конференц-зали та ін. Акустичні системи Monacor гнучко впроваджуються в системи протипожежної безпеки, сигналізації, відеоспостереження та ін.

    Загальні поради озвучування приміщень

    Первісне вимога - повноцінне розподіл звуку по потенційній зоні, яку необхідно озвучити. Тут необхідно дотримати баланс між високим і низьким звучанням.
     
    Також важливі параметри: відсутність ревербаціі, фонового шуму, акустичних відображень. Крім того, якщо акустика використовується для відтворення голосу, мова повинна бути чіткою і ясною (це стосується як систем протипожежного оповіщення, так і рекламних оголошень в торговому центрі, наприклад).
     
    Непогані характеристики для мовної озвучення демонструють акустичні системи Monacor MKS-26 / WS і EUL-26 / SW.
     
    Це двосмугове звукове обладнання з прекрасними характеристиками для відтворення чіткої, розбірливою мовлення. Пропонуються в двох варіантах - в чорному і білому кабінеті відповідно. Виготовлені з міцного, зносостійкого пластика, який не впливає на загальну працездатність систем, а навпаки - мінімізує шуми і ін. негатив.

    Додаткові особливості інсталяцій для оповіщення

    Дві вищеописані моделі відносяться до типу Low Z - низькоомним системами акустики. Їх імпеданс становить 8 Ом. До цієї категорії також примикає і інша відома модель - настінна акустика Monacor ESP-315 / WS.
     
    Відмінність моделі ESP-315 / WS від двох попередніх - у більшому різноманітність частотного відтворення. Мінімальні частоти стартують від 75 Гц, коли моделі MKS-26 / WS і EUL-26 / SW демонструють показник від 150 Гц.
     
    Особливості підключення низкоомного звукового обладнання полягає в тому, що відстань між підсилювачем і безпосередньо динаміками має становити не більше 30 метрів. Підключаються колонки безпосередньо до підсилювача.
     
    Відзначимо також, що акустика з низьким опором підключається трьома основними способами - паралельним, послідовним або паралельно-послідовним. Вибір конкретного способу комутації залежить від особливостей підсилювального обладнання, архітектури приміщення та ін .:
     
    • при послідовному підключенні потужності характеристики акустики падають, але зростає опір обладнання;
    • при паралельній комутації опір знижується, відповідно, кількість можливих колонок до підключення залежить від параметра опору підсилювача;
    • така комбінація способів дозволяє підключити більшу кількість динаміків.
     
    Таким чином, ми розглянули кілька основних особливостей комутації сповіщувальної акустики. Акустичні системи Monacor підходять як не можна краще для якісного облуговування приміщень різного типу. Недорога ціна моделей, надійне виконання, привабливі характеристики - все це робить акустику німецького виробника дуже затребуваною в Україні.
Якщо Вас зацікавила новина, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: