Огляд проведеної виставки "Український музичний ярмарок 2017"

Дата публікації 15.10.2017.
Огляд проведеної виставки "Український музичний ярмарок 2017"
  • Отже, довгоочікувана виставка Музичний ярмарок 2017 - завершила свою роботу. Цією новиною ми хочемо показати всім нашим клієнтам і партнерам, які не змогли відвідати наш стенд, невеликий фотозвіт, який познайомить, як виглядав наш стенд і трохи динаміки в проведенні виставки.

    Участь у найбільшій спеціалізованій виставці музичної галузі взяли провідні українські дистриб'ютори, продавці, розробники і виробники професійного звукового та світлового обладнання, акустичних та електронних музичних інструментів, спеціалізовані магазини, сервісні компанії, профільні ЗМІ та видавництва, експертні асоціації та творчі спілки.

        

        

        

        

    Наше резюме виставки таке - ми задоволені) Наша компанія в даному форматі виступила вперше, за відгуками клієнтів, партнерів і просто відвідувачів стенд звернув на себе увагу, як яскравістю дизайну так і представленими на ньому новинками шоу-техніки. В іншому залишаємо за кожним свою думку. На наш погляд для того щоб виставка була цікавою, потрібно максимально залучити до неї всіх учасників сегмента шоу техніки, про-аудіо, музичних інструментів і т.д, тоді якість і інтерес буде набагато більшим! Так що до нових зустрічей ..

    Всіх бажаючих побачити новинки представлені нами на виставці запрошуємо в наш шоу-рум в г. Киев чи на сторінки нашого сайту.