Новинка! Кращі спеціальні ефекти для створення яскравого шоу від DJ Power

Дата публікації 25.08.2017.
  • Генератори диму DJ Power: основні особливості

    Найпопулярніша в цьому сезоні лінійка обладнання від DJ Power генератори диму, купити які можна в різних модельних варіантах. З основних особливостей можна виділити - простота підключення і управління, досить висока продуктивність, масивність димового виходу (дуже важлива характеристика для великих шоу), низьке енергоспоживання, ідеальна сполучуваність з найрізноманітнішими світловими приладами - SPOT і WASH головами, лазерами, прожекторами і т.д .
     
    Цікаві моделі в середній ціновій категорії - генератори диму DJ Power DF-3000S і DF-1500S. З основних особливостей обох моделей можна виділити наступні:
     
    • густота диму, що дозволяє робити самі незвичайні світлові вистави в клубах, на концертах;
    • всі найновіші системи - інноваційні елементи для більш якісного димового розпилення, сучасна плата для температурного контролю і інші;
    • корисна функція «негайної зупинки» забезпечить більш безпечне використання приладу;
    • дві моделі оснащені спеціальним електронними контролером, за допомогою якого можна задавати ключові параметри виходу диму (час, густота і т.д.);
    • пульт ДУ - важливий елемент управління, який дозволяє встановлювати параметри моделі на відстані, управляти декількома системами одночасно.
     
    Відмінності між двома моделями чисто технічні. Генератори диму DF-3000S має потужність 1750 В, витрачає літр рідини за 5.7 хвилин, а максимальна вихідна відстань - 8 метрів. У моделі DF-1500S характеристики трохи нижче: потужність - 1350 В, витрата рідини 6.7 хвилин / літр, вихідна відстань - максимум 6 метрів.
     
    Також непогані характеристики демонструють моделі CS-1500 DMX і DF-V9C. Друга є хітом продажів на європейському ринку завдяки своїй невеликій ціні і досить серйозним технічними показниками. Генератор диму DJ Power DF-V9C відрізняється потужністю 722 В, споживає один літр рідини за 31 хвилину, оснащена ДУ системою управління, а також новою функцією - датчиком відсутності рідини.
    Модель CS-1500 DMX - більш дорогий варіант. Пристроєм можна керувати вручну, за допомогою дистанційного керування пульта або ж за допомогою DMX контролера. Модель оснащена цифровим дисплеєм, а нова функція, що захищає апарат від зносу під час відсутності в баку рідини, значно подовжує термін експлуатації. Потужність приладу - 1350 В, витрата - один літр за 8.3 хвилини.

    Генератори мильних бульбашок DJ Power

    Брендовий виробник представив в цьому сезоні інноваційні моделі генераторів, які випускають «на волю» тисячі дивовижних, красивих, які піднімають настрій мильних бульбашок. Відмінний спосіб створити захоплюючу, незабутнє шоу!
     
    На особливу увагу заслуговує новинка POPO-1000Y. Модель відрізняється від своєї попередниці (серії S) тим, що оснащена двома генераторами, здатними виробляти ще більше бульбашок. Ще одна інновація конструкції - спеціальний пластиковий ємнісний бак, який запобігає утворенню корозії. Генераторна система прослужити в кілька разів довше, ніж аналогічні варіанти з металу.
     
    Радує наявність декількох варіантів управління. Користувач може зупинитися на управлінні генератором за допомогою дистанційного пульта W-2, довіритися спеціальної вбудованої на приладі панелі або ж підключити обладнання до DMX контролера.
     
    Модель відрізняється невеликими компактними розмірами, що дуже актуально для легкої та зручною перевезення. Потужність приладу - 60 Вт, максимальна висота розпилення - 4 метри, а максимальна відстань - 8 метрів. Дана модель актуальна для використання в приміщеннях з площею не більше 100 квадратних метрів.

    Генератор снігу DJ Power Snow-1250

    Унікальна можливість для професіоналів, які люблять експериментувати зі сніговими уявленнями. Виробник представив модель, яка легко підключається до DMX контролера і управляється спільно з іншим обладнання (наприклад, світловим). Цікаво, що для користувача можливе регулювання вихідного відстані снігу, тим самим можна налаштовувати роботу приладу під певні умови.
     
    Потужність обладнання - 1500 Вт, максимальна вихідна висота снігу - 4 метри, а максимальна відстань, на яке прилад здатний розпорошувати сніг, становить 8 метрів. Апарат споживає літр рідини за 16.7 хвилин.

    Генератор туману DJ Power DJ-700

    І ще одна новинка від бренду - сучасний генератор туману, що дозволяє створювати чудові по красі шоу з максимальним комфортом і якістю. Це компактна модель вагою 6 кілограмів, потужністю 1150 В, з можливістю дистанційного керування пультом W-4.
     
    Інтернет-магазин LuxPRO пропонує тільки найнижчі, доступні ціни в Україні на все новинки від DJ Power.
Якщо Вас зацікавила новина, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: