Акустичні системи FBT (Італія) - ознайомтеся з новинками ProAudio

Дата публікації 14.08.2017.
Акустичні системи FBT (Італія) - ознайомтеся з новинками ProAudio
  • Шанувальники якісної і надійної акустики - поспішайте! Інтернет-магазин LuxPRO представляє новинки від італійського виробника FBT - інноваційне, багатофункціональне обладнання, яке коштує в ряду кращої звукової техніки Європи.

    Акустичні системи FBT - модельний ряд і основні особливості

    Перше, що кидається в очі при вигляді нової акустики від італійців - стильні, ергономічні, дивно точні сучасності дизайни. Будь це лінійка X-SUB або ProMaxX, корпуси зроблені в цікавих, оригінальних формах, що буде непоганим рішенням для домашньої обстановки або ж для клубу, студії звукозапису, концерту.
     
    Але дизайн - не єдиний визначальний критерій звукової техніки. Європейська якість - ось той головний козир, за який ми цінуємо обладнання FBT. І тут виробник постарався на славу.
     
    Для початку слід представити основні серії, які випустив цього року італійський бренд. Це вже згадувані лінійки ProMaxX і X-SUB, надійні системи HIMaxX, цікаві моделі в середній ціновій категорії StageMaxX, а також Evo2MaxX, J, X-Pro, MITUS і найголовніша новинка бюджетної серії - X Lite.
     
    Всі представлені лінійки призначені для використання в найрізноманітніших областях, де потрібен якісний звук. Виходячи з фінансової категорії, можна вибрати надійну модель для професійного використання або будинку, якісну акустику для концертів, ресторанів, кафе нічних клубів. Цього року FBT гарантує, що ніхто не залишиться без потужного, багатофункціонального обладнання.

    Лінійка акустичних систем FBT X Lite - якісний звук за невеликі гроші

    Найбільш демократичною категорією серед представлених новинок є акустичні системи лінійки X Lite, представлених в трьох різновидах: 10A, 12A і 15A.
     
    Це двосмугова акустика, корпус якої виготовлений з поліпропіленових матеріалів. Подібне рішення має на меті не тільки створення потужного, зносостійкого корпусу, а й вирішує виключно звукові завдання. Поліпропілен значно зменшує резонансні ризики під час використання акустики.
     
    Конструкція корпусу нестандартна, вона виконана під певними похилими кутами. Це рішення від італійських розробників також має свої «звукові наслідки»: завдяки конусоподібної формою моделі можуть використовуватися на сценах в якості потужних і надійних моніторів.
     
    Моделі характеризуються наявністю ряду необхідних для роботи персетов:
     
    • DJ - для танцювальної та електронної музики;
    • Floor / Vocal - ідеальний персет для вокальних виступів або ж для створення ефекту монітора на сцені;
    • Original / Live - персет, створює звучання колонок на стандартних налаштуваннях;
    • Club - непогане рішення для клубного використання, де необхідні досить глибокі відгуки баса.
     
    Таким чином, багатофункціональна лінійка X Lite від італійського виробника FBT є універсальною акустикою для будь-якого використання - в клубі, на концертах, вокальних виступах, ресторанах і кафе і т.д. Затяті меломани і цінителі якісного звуку можуть також встановлювати подібне обладнання будинку.
     
    Не пропустіть можливість вже прямо зараз замовити відповідну для себе модель акустики від FBT. Інтернет-магазині LuxPRO представляє всі найсвіжіші моделі, які італійський виробник випустив в цьому році. Широкий модельний ряд у різних цінових категоріях - то що потрібно для покупця, щоб підібрати надійний звук виходячи зі свого бюджету.
Якщо Вас зацікавила новина, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: