Надходження асортименту стійок Athletic і сценічних платформ Alustage

Дата публікації 03.08.2017.
Надходження асортименту стійок Athletic і сценічних платформ Alustage
  • Наша компанія є офіційним дистриб'ютором продукції компаній Athletic і Alustage на території України. Цією новиною ми хочемо донести до наших клієнтів про чергове постачання асортименту акустичних, світлових і музичних стійок Athletic.

    Сценічні платформи і подіуми: кілька цікавих різновидів

    Сучасні сценічні конструкції використовуються повсюдно. Це не тільки концертні заходи, покази мод, презентації автомобілів та ін. Досить часто сцени організовують в навчальних закладах, державних установах, у військових частинах, на курортних готелях і т.д.
     
    Саме для цих цілей передбачена наша перша новинка - сценічна платформа AluDeck Spyder 1X1 Black. Це дітище відомого брендового виробника Alustage, який не втомлюється дивувати своїми оригінальними рішеннями.
     
    Модель виконана в компактному дизайні, який якраз і є актуальним для невеликих концертів в школах, університетах, будинках культури та т.д. Розмірні характеристики досить скромні: довжина і ширина - 1 метр, висота - 55 сантиметрів. Але саме такі параметри оптимально підійдуть для невимогливих заходів.
     
    Головна перевага пропонованої моделі - якісна, надійна конструкція. Верхній шар виготовлений з фанери особливої ​​якості, яка попередньо обробляється спеціальним покриттям. Воно не дає виступає ковзати по поверхні. Секція платформи додатково оснащена спеціальним елементами, до яких можна чіпляти різні вставки, банери, сходи та інші аксесуари.
     
    Платформа доступна в декількох кольорах: анодований, чорний, сріблястий. За бажанням замовника верхня платформа забарвлюється в колір деревини. Завдяки своїй вдалій конструкції модель однаково практично використовується як на відкритих майданчиках, так і в приміщенні.
     
    У комплектацію не входять ноги подіуму, проте інтернет-магазин LuxPRO виведе вас зі скрути. Пропонуємо купити ніжки для платформи AluDeck Spyder RISERS 1X1, ціна яких вас точно не розчарує. Це високоякісні, надійні, стійкі ноги, виготовлені з алюмінію. Конструкція передбачає досить швидку і зручну установку.
     
    Додатково, якщо сцена потребує такий аксесуар, ми пропонуємо купити модульну сходи Alustage SM-04. Це сходи з подвійною сходинкою, одна висотою 20 сантиметрів, друга - 40 сантиметрів. Для подіуму AluDeck Spyder з висотою 55 сантиметрів це дуже підходящий варіант.

    Стійки для інструментів та звукового обладнання - новинки в інтернет-магазині LuxPRO

    Але це ще не все! Наш магазин поповнився не тільки оригінальною моделлю сцени, а й цікавими варіантами стійок для акустичного обладнання та музичних інструментів. Асортимент вас порадує широким вибір і непоганий, демократичною вартістю продукції.
     
    Ось наш перший гість - пюпітр Athletic NP-10 від відомого виробника. Це компактна, стійка конструкція, яка стане відмінним помічником професійним музикантам і тим, хто ще тільки починає свій музичний шлях.
     
    Особливість моделі в тому, що тут передбачена комфортна і зручна регулювання по висоті і куту нахилу. Додатковий пружинний механізм дозволяє надійно затискати листи з нотами.
     
    І ще одна новинка - гітарна стійка Athletic GIT-4U, купити яку ви зможете за дуже доступною ціною. Це універсальна, компактна стійка, яка дозволить запобігти безлічі неприємностей для вашого інструменту - подряпини, пошкодження, потертості та інші не бажані проблеми.
     
    Особливість стійки:
    • виготовлена ​​з м'якого, але міцного і надійного пластика;
    • універсально підходить практично для всіх типів гітар;
    • важить всього лише 1.3 кілограма, що дуже зручно в перенесенні.
    І на додаток до всього цього асортиментному пишності - ексклюзивні стійки для комбопідсилювача від відомого виробника Athletic. На склад інтернет-магазину LuxPRO надійшло відразу два різновиди - W-1 і W-2. У деяких характеристиках вони схожі:
    • виготовлені з високоякісної сталі;
    • можливість відрегулювати висоту нахилу;
    • максимальне навантаження - 35 кілограмів.
    Але відрізняються за візуальними особливостям конструкції. Модель W-1 створена двома перехресними прутами. Стійка W-2 у формі своєрідного стільчика - з додатковим елементом під прямим кутом зверху.
     
    Сподіваємося, що вам сподобався наш ексклюзивний асортимент, отриманий на склад зовсім недавно. Не упускайте можливість, будьте першим покупцем сценічного платформи, стійки для гітари або комбопідсилювача, а також пюпітра і додаткових аксесуарів до подіуму.
Якщо Вас зацікавила новина, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: