Як швидко та вигідно провести покупки в інтернет-магазині LuxPRO?

Дата публікації 28.06.2017.
 Як швидко та вигідно провести покупки в інтернет-магазині LuxPRO?
  • Поспішаємо порадувати всіх клієнтів інтернет-магазину LuxPRO! У нашому онлайн-шопі діє гнучка система лояльності, яка дозволить економити значні кошти на першій і наступних покупках звукового обладнання, світлової техніки і багатьох інших товарів. Замовляйте необхідне для вашої роботи обладнання і відразу платите помітно менше! Більш того, в нашому магазині ви зможете отримати знижку вже після невеликої реєстрації. Не вірите? Інтернет-магазин LuxPRO готовий на все, щоб забезпечити комфорт, якість обслуговування своїх клієнтів.

    Програма лояльності в LuxPRO: три типи клієнтських карт

    Наша програма лояльності покликана подарувати постійним клієнтам пристойну знижку на наступні покупки товарів. Адже ми розуміємо, що багато моделей звукового обладнання або ж світлової техніки стоять дуже чималі гроші. Ми робимо все, щоб клієнт платив якомога менше - і в слідстві якомога більше забезпечував себе якісною і надійною продукцією.
     
    Програма лояльності в інтернет-магазині LuxPRO побудована на системі клієнтських карт, які покупці отримують відразу ж після першої покупки. Клієнтська карта - це не просто сертифікат зі знижкою, але підтвердження того, що ви є членом нашої великої родини - родини професіоналів, які займаються улюбленою справою (ді-джеї, музиканти, світлотехніки, звукорежисери і багато, багато інших).
     

    Клієнтську карту ви отримуєте відразу ж після першої покупки. У нас існує три види карт, які залежать від вартості придбаних вами товарів. Отже, в інтернет-магазині LuxPRO ви можете отримати наступні види спеціальних знижкових карт клієнта:
    1. Срібна карта видається клієнтам, які зробили замовлення на суму від 100 до 25000 гривень. Вона дає знижку в 5%. Адже це так просто - замовити навушники, led прожектор, комутатор або будь-яку іншу модель обладнання - і вже зараз користуватися приємною для вас знижкою;
    2. Золота картка - клієнтська персональна картка зі знижкою в 10%, яка видається при покупці на суму від 25 до 50 тисяч. Замовили професійний ді-джейський мікшерний пульт або серйозну акустичну систему? Наступного разу вам потрібно буде платити за будь-який товар на 10% менше!
    3. Платинова карта - найсерйозніша клієнтська картка інтернет-магазину LuxPRO, що дає право на знижку в цілих 15%! Для цього необхідно замовити товар на суму понад 50000 гривень. Для професіоналів це нескладно: комплект висококласних акустичних систем, набір різноманітних світлових прожекторів для оформлення сцени, мікшерний пульт dj і багато іншого.
    Не упускайте можливість і станьте не просто власником дисконтної карти, але членом великої родини професіоналів LuxPRO. Робіть покупки і вже в наступний раз платите помітно менше.

    Найшвидша програма лояльності в Україні від LuxPRO

    Для тих, хто хоче отримати знижку вже зараз, без будь-яких покупок, інтернет-магазин LuxPRO пропонує таку можливість! Для цього вам практично нічого не варто робити. Потрібно всього лише зареєструватися в нашому онлайн-магазині - і відразу ж користуватися знижкою в 5%! Така швидка програма лояльності всього лише в кілька кліків - спеціальна пропозиція нашого онлайн-шопа.По