Палаюча акція -25% на мікшерні пульти європейського виробництва!

Дата публікації 04.02.2017.
 Палаюча акція -25% на мікшерні пульти європейського виробництва!
  • Непогана можливість вигідно придбати мікшерні пульти від всесвітньо відомих брендів PROEL, Behringer, Numark. Знижка -25% це просто подарунок для будь-якого цінителя даного аудіообладнання. У цій новині ми трохи розповімо про дані брендах і звичайно ж запропонуємо вашій увазі акції мікшерні пульти на які поширюється акція! Всі питання Ви можете задати нашим співробітникам. Чекаємо замовлень!

    PROEL є лідируючим розробником і виробником звукового і світлового обладнання зі штаб-квартирою та основними виробничими потужностями в Італії. Компанія надзвичай но серйозно ставиться до проекту вання та розробки нових технологій виробництва і тестування, а також розробки нових продуктів і поліпшення їх робочих параметрів.
     
    Vic Firth – одна з найстаріших і найбільших компаній з виробництва барабанних паличок, калатал і перкусії. Компанія виробляє не тільки барабанні палички, які використовуються при грі на ударній установці, але і палички і щітки для всіх ор
    кестрових ударних інструментів. На сьогоднішній день компанія виробляє більше 12 мільйонів паличок щорічно, і процес пошуку нових рішень і розвитку триває.
     
    Behringer – приватне німецьке підприємство, виробник музичного та аудіо обладнання. Засновано у 1989 році Улі Берінджером у містечку Віліч, західної частини Дюссельдорфа. Виробництво зосереджене на заводі Берінджер-Сіті в місті Чуншань у Китаї. Дизайн та дослідження замовляються у Германії. У 1990 році виробництво було перенесено у Китай. У 2002 році відкрився завод Берінджер-Сіті, де виробляють понад 50000 мікшерів щомісячно.
Якщо Вас зацікавила новина, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: