IMG Stage Line нові бюджетні рішення для інсталяцій професійного звуку

Дата публікації 19.05.2017.
IMG Stage Line нові бюджетні рішення для інсталяцій професійного звуку
  • Бренд IMG - шлях до успіху

    Даного виробника можна по праву вважати «дитям нового століття». Компанія була заснована в 2000 році в Словаччині - початку нового тисячоліття, нового міленіуму, який вже подарував нам незліченні сюрпризи в області електроніки, акустики, відеоапаратури. Почалося все як ніби з чистого аркуша! 

    Компанія IMG входить в величезний європейський концерн Monacor, який об'єднує навколо себе три самодостатніх бренду, цілеспрямовано розробляють окремі напрямки акустичного обладнання. 

    Успішність шляху фірми IMG Stage Line багато в чому зумовлена ​​ось таких оригінальним, вимушеним поділом концерну на три компанії. Одна займається ді-джейским обладнанням, акустичними системами, друга - апаратурою для сигналізаційних систем, охоронним відео обладнанням.
     
    А основний асортимент IMG - це високоякісні мікрофони різних типів і джерела фонового звуку.

    Бренд IMG Stage Line в інтернет-магазині LuxPRO

    Наш інтернет-магазин пропонує унікальну можливість особисто ознайомитися з моделями акустичного обладнання від словацького виробника:
    • вокальні мікрофони з чудовими показниками чіткого голосу, з додатковими функціями, перемикачами;
    • студійні мікрофони - в міцних, ударотривких корпусах, з широкою діафрагмою охоплення, можливістю підключення по USB;
    • радіомікрофони - ціла лінійка справжніх мікрофонних систем з надійними приймачами, зручним управлінням, за демократичною ціною;
    • петличні і наголовниє мікрофони - компактні, майже непомітні моделі з гарною діафрагмою охоплення.
    Але це ще не все. Оригінальний асортимент представленого бренду не обмежується мікрофонним обладнанням. Ексклюзивне пропозиції - унікальні за характеристиками бюджетні програвачі.

    CD програвачі IMG - вигідне вкладення коштів

    Джерело фонового звуку від словацького виробника - один з основних напрямків діяльності. Оригінальні моделі програвачів - тільки в нашому інтернет-магазині.
     
    Вони відрізняються широким функціоналом, компактними розмірами, відносно непоганий ціною. Відмітна особливість - можливість програвати не тільки диски, але і підключати до пристрою USB з аудіофайлами. Багато системи доповнюються спеціальними пультами ДУ. Програвачі виготовлені в міцних, протиударних корпусах.

    Акустична продукція IMG - тільки в інтернет-магазині LuxPRO. Не пропустіть можливість гідно оцінити новий в Україні, але вже перевірений в Європі бренд

Якщо Вас зацікавила новина, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: