Джерела безперебійного живлення - майбутнє вже з нами!

Дата публікації 17.11.2020.

Eaton є світовим лідером в області електричних систем і компонентів для забезпечення якості потужності, розподілу і контролю; гідравлічних компонентів, систем і послуг для промислового і мобільного устаткування; гідравліки, паливних і пневматичних систем для комерційних літаків; інтелектуальних систем приводу вантажних автомобілів для забезпечення безпеки і економії палива; а також систем управління повітряним рухом автомобільних двигунів, рішень для силових агрегатів і спеціалізованих систем управління для забезпечення продуктивності, економії палива і безпеки.

Джерела безперебійного живлення - майбутнє вже з нами!
  • Компанія Eaton нараховує 79 000 співробітників і продає продукцію клієнтам в більш ніж 170 країнах світу.

    Коротка довідка про бренд Eaton

    • місія компанії Eaton полягає в поліпшенні якості життя та навколишнього середовища за допомогою використання технологій і послуг з управління електроживленням;
    • бренд Eaton пропонує стійкі рішення, які допомагають клієнтам ефективно управляти електричної, гідравлічної та механічної енергією - більш безпечно, ефективно і надійно;
    • виручка компанії Eaton в 2019 році склала 21,4 мільярда доларів.

    Історія Eaton

    У 1911 році молодий підприємець Джозеф Ітон вирішив інвестувати в нову ідею в сфері транспорту - першу вісь вантажівки з зубчастим приводом. І хоча бренд значно виріс, як органічно, так і об'єднавши деякі з найбільш шанованих імен в галузі, фірма залишається відданою духу інновацій та ідей, які надихали його більше 100 років тому.

    Підхід Eaton до цифрових інновацій

    Від оптимізації розробки і доставки цифрових рішень до поліпшення способів доступу до даних, бренд впроваджує цифровизацию за допомогою 3 цифрових стовпів, які лежать в основі стратегії компанії:

    1. Впровадження нових інтелектуальних рішень в області управління електроживленням - Eaton об'єднує інновації в області підключення, проектування, обробки даних і кібербезпеки з галузевим досвідом для створення цифрових продуктів, програмних додатків.
    2. Створення привабливих умов для клієнтів - Eaton працює в тісній співпраці з клієнтами і партнерами, щоб забезпечити виняткові умови, об'єднуючи правильні передові цифрові інструменти з внутрішніми процесами.
    3. Створення цифрових заводів майбутнього - Eaton використовує технології Industry 4.0 у виробництві і автоматизації виробництва, розширюючи цифрове з'єднання від ланцюжка поставок до заводів.

    Наша компанія пропонує в своєму асортименті продукцію даного бренду з моделями якого ви зможете ознайомитися в розділі що нижче. Чекаємо на Ваші запитання та замовлення!

     

Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: