Вирішили генератор диму купити? Що потрібно розуміти при його виборі, наші рекомендації

Дата публікації 22.09.2019.

Сучасні технології не перестають нас дивувати. Якщо колись генератор диму використовували тільки на сцені, то на сьогоднішній день таким пристроєм вже не здивувати. Його використовують практично у всіх дискотечних клубах, для ефектності, в різних шоу програмах, вечірках, корпоративах, на концертних сценах. У цьому огляді ми постараємося розповісти вам про всі особливості і звичайно ж дати рекомендації на що необхідно звернути увагу при виборі генератора диму.

Вирішили генератор диму купити? Що потрібно розуміти при його виборі, наші рекомендації
  • Призначення генератора диму і відмінності в моделях

    Димогенератор - це пристрій для створення диму, використовують його для ефекту несподіванки в будь-яких епатажних шоу, програмах, дискотеках, концертах, вечірках. Відмінними його позитивними рисами є зручність в користуванні, надійність в роботі, довгий термін служби і доступна ціна. Тому, якщо ви хочете приємно дивувати відвідувачів свого закладу, тоді вам потрібно генератор диму купити. Тоді ви не тільки зацікавите своїх постійних клієнтів, але і підвищите відвідуваність нових людей, які люблять хороші заклади з хорошим обладнанням та обслуговуванням.

    Пристрій генерує абсолютно без запаху, нешкідливий для здоров'я дим, який відрізняється від звичайного вогнищевого диму. Адже він з'являється штучно, завдяки спеціальної рідини з дистильованої води, змішаної з гліцерином і ароматизаторами. Якщо ви випадково потрапили в такий дим, не хвилюйтеся, він не залишає слідів і запахів на одязі.

    Чому ж така різниця в ціні, між моделями? Головною відмінністю всіх генераторів диму в їх потужності, швидкості розсіювання диму, продуктивності і фірми виробника. Звичайно, самостійно підбирати генератор диму не рекомендується, так як навряд чи звичайний некваліфікованих людина зможе вибрати гарну модель. Тому, перед тим як генератор диму купити, краще звернутися до досвідченого фахівця, який порадить вам хорошу модель пристрою.

    Принцип роботи генератора диму і рекомендації по підбору

    Зупинимося на принципі роботи та основні елементи генератора диму. Генератор диму складається з помпи, нагрівача і контролера. На початку роботи включивши генератор диму відбувається нагрів помпи, потім контролер включає помпу, яка закачує рідину і потім знову ж за допомогою контролера включається випарник (він же нагрівач). 2 важливим показником генератора диму є його потужність. При підборі генератора диму необхідному розуміти, яку площу буде необхідно "задимити" - великі площі вимагають більш більшої потужності - від 1000 Вт. Що б придбати генератор диму, який би повністю задовольнив Ваші вимоги рекомендуємо звертатися до консультантів або тих. фахівцям.

    При підборі генератора диму важливий і момент в правильному підборі рідини для нього. Рекомендуємо до використання в 1ю чергу якісну і сертифіковану рідину, наприклад - Universal Effects. Для генераторів диму використовується рідина, яку можна умовно розділити по концентрації виробленого диму, на - легку, середню і важку. Для невеликих приміщень рекомендуємо використовувати легкий дим Universal Effects ST-Smoke Fluid Light 5L. Для великих і відкритих площ використовується важкий дим - Universal Effects ST-Smoke Fluid High-Density 5L, Середній дим - є самим затребуваним Universal Effects ST-Smoke Fluid Medium 5L - його можна використовувати як в малих так і великих приміщеннях, регулюючи насиченість кількістю виробленого диму. Використовуючи правильно підібраний комплект - Ваш генератор диму а вірніше вироблений ним штучний дим створить неповторний забарвлення Вашого шоу.

    Чому вигідно генератор замовити саме в інтернет магазині LuxPRO

    Купити якісний димогенератор ви зможете в інтернет-магазині «LuxPRO», який успішно розвивається на ринку з 2008 року. На сьогоднішній день наша компанія займається проектуванням, продажем, інсталяцією та сервісним обслуговуванням продукції всесвітньо відомих виробників звукового, світлового, відео проекційного обладнання, а також обладнання для проведення спеціальних дискотечних ефектів. Тому звертайтеся, ми завжди з радістю Вам допоможемо!

    Генератори диму, самі по собі створюючи неперевершену атмосферу будь-якого заходу, можуть вигідно підкреслити і урізноманітнити інші світлові ефекти - стробоскопи, лазери, сканери, надати їм особливого забарвлення. Серед основних різновидів димових машин виділяють моделі - до 800W (малої потужності), 900-1200W (середньої потужності) і 1500 - 3000W (високої потужності). Також підрозділяється і рідина використовувана в генераторах диму. Легкий дим (Universal Effects ST-Smoke Fluid Light 5L) вигідний за своєю вартістю і універсальності, він не осідає, залишаючись в повітрі. Щільний дим (Universal Effects ST-Smoke Fluid High-Density5L) заслужив популярність на масштабних виступах зірок шоу-бізнесу. Прямуючи у ніг виконавців, огортаючи їх з головою, він створює воістину приголомшливий візуальний ефект.

    На сьогоднішній день не одне розважальний захід не обходиться без спеціальних ефектів, одним з яких є штучний дим. Це атрибут шоу на концертах і звичайно в nights clubs. В 1 ю чергу штучний дим підкреслює лазера і світлові ефекти, використовуючи його ми зможемо побачити промінь лазера або світла, у всій його красі.

    Генератор диму купити у компанії LuxPRO завжди вигідно і зручно, чому?

    1. У нас найбільший асортимент даного обладнання на українському ринку.
    2. Кваліфіковані співробітники відділу продажів і сервісу допоможуть правильно підібрати потрібний генератор, розповісти і показати порядку експлуатації, вибрати найбільш підходящу за складом і призначенням рідина для генератора диму.
    3. Наш сервісний центр LuxService забезпечить для Вас гарантійне і післягарантійне обслуговування апаратури.
    4. Наша ціна найнижча на інтернет просторах України.
    5. При купівлі будь-якого генератора для спеціальних ефектів - рідина йде в подарунок!

    У Вас залишилися ще питання, тоді звертайтеся до консультантів компанії LuxPRO, які будуть намагатися дати вичерпну відповідь по підбору цікавить вас обладнання.

Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: