Актовий зал | ДНЗ "Михайлівське вище професійне училище" | смт Михайлівка

Дата публікації 22.09.2017.

В Державний навчальний заклад "Михайлівське вище професійне училище" смт Михайлівка поставлено світлодіодні голови, прожектори, стежачий прожектор і пульт управління DMX для освітлення сцени актового залу

Актовий зал | ДНЗ "Михайлівське вище професійне училище" | смт Михайлівка
  • Серед безлічі сучасних навчальних закладів, які щорічно готують тисячі кадрів різних спеціалізацій в першу чергу згадують інститути та університети, але чомусь забувають про училища, які займаються підготовкою фахівців технічних напрямків. Одним з них є Державний навчальний заклад "Михайлівське вище професійне училище" готує висококласних майстрів для аграрного сектора та інших технічних напрямків.
     

    Але для того щоб добре вчиться потрібно і добре відпочивати. З цією метою керівництво навчального закладу запланувало капітальну реконструкцію актового залу, де учні проводять своє дозвілля: влаштовують святкові концерти, виступи КВК, дискотеки та ін. І в першу чергу було поставлено завдання замінити освітлення сцени.
     
    Оскільки на момент звернення до нас в приміщенні тільки починалися ремонтні роботи, питання інсталяції не стояло і необхідно було тільки поставити комплект світлового обладнання. Виходячи із завдань і бюджету для даного актового залу був обраний комплект обладнання.

     

    Устаткування яке було поставлено:

    Світлодіодна LED голова K60 Free Color - 12 шт .;
    LED прожектор Par S-5431 RGB STLS - 30 шт .;
    LED прожектор BMPANEL 36х3W RGB BIG - 4 шт.
    Стежить прожектор SF-120W City Sound - 1 шт.
    DMX контролер Сonsole PR-3504 New Light - 1 шт.
     

    ЛюксПРО - це рішення для будь-яких завдань і закладів

     

Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: