Зенітні прожектори - обладнання для залучення клієнтів

Дата публікації 27.12.2018.

Зенітні прожектори - це те обладнання для освітлення, основною функцією якого можна вважати створення незвичайних ефектів. З ними можна звичайну рекламну кампанію перетворити в креативне шоу, а вечірку - в незабутній час для вас і ваших близьких. Найчастіше така техніка встановлюється недалеко від супермаркетів, барів, ресторанів, торгово-розважальних центрів, кафе. Їх мета - залучити якомога більше клієнтів візуально, звернути увагу на рекламу.

 Зенітні прожектори - обладнання для залучення клієнтів
  • Тонкощі установки і переваги техніки

    Встановлювати зенитні прожектори можна на підлозі, на землі, на асфальті, на даху висотного будинку, прикріпити до козирка - варіантів маса, все залежить від характеру заходу. Так як сам пристрій відрізняється дуже високою міцністю, то небезпека падіння і виходу з ладу виключена.

    Серед основних переваг такого освітлення:

    • міцне кріплення. Тобто все фіксують деталі дозволяють домогтися того, що модель буде міцно займати своє місце і не поставить під загрозу всю рекламну кампанію;
    • виконуються з міцного матеріалу. Сам корпус, як правило, складається з металу і пластикових вставок, що не тільки робить його дизайн витонченим, але і додає надійності;
    • скляна поверхня, огороджують лампу, ударостійким: вона не покривається подряпинами згодом, при необхідності її можна швидко очистити від забруднень;
    • простота в експлуатації. Монтаж і подальше використання не викличуть у вас труднощів: досить вкрутити лампочку необхідної потужності і підключити, а також налаштувати його на необхідні для вашої задумки руху.

    Порадує всіх покупців і те, що найсучасніші моделі оснащені інноваційною програмою запам'ятовування конфігурацій. Тобто, задавши параметри обертання, яскравості або зміни відтінків один раз, вам більше не доведеться повертатися до цієї процедури. Ця техніка дуже міцна і стійка до будь-якого впливу навколишнього середовища. Їй не страшні механічні пошкодження, вона протистоїть різних погодних явищ, при цьому не виходячи з ладу і не ставлячи під загрозу безпеку ваших відвідувачів.

    В цілому, будь-яка успішна рекламна кампанія або вечірка обов'язково вимагає наявності яскравих візуальних ефектів, зенітні ж прожектори в цьому питанні незамінні. Переливи, світломузика, обертання променя, напрямок на необхідну площадку для акцентування уваги - все це неодмінно принесе вам успіх.

    Типи зенітних прожекторів

    Вибирати зенітний прожектор необхідно згідно вашим цілям, а також і з урахуванням розмірів площадки, на якій ви будете його використовувати. Для великих заходів, наприклад, абсолютно не підійде малопотужна модель з мінімумом ефектів і можливостей - вона просто не впорається з тим завданням, яке ви перед собою ставите. А для маленьких навпаки - велика кількість світла може викликати зворотний ефект і розполохати публіку.

    Отже, можна виділити такі різновиди такої освітлювальної техніки:

    • багатопроменеві. Вони мають у своєму розпорядженні спеціальною технологією: у них вбудовується кілька лінз, які і дозволяють розсіювати потік світла на кілька променів. Ультрасучасні моделі дозволяють навіть грати з відтінками і кутом падіння кожного променя, що і дозволяє домогтися дуже цікавих результатів. Окремі моделі можуть також і створювати своєрідні малюнки;
    • багатопроменеві варіанти з невисокою потужністю. Такі пристрої, як правило, користуються попитом в клубах або на дискотеках, де особливо високих вимог до якості освітлення немає, але є необхідність, щоб промені рухалися в такт грає музику. Також його часто застосовують і на різних концертах;
    • однопроменевий девайс. У такого варіанту є тільки один, але дуже потужний промінь, який дарує достатній ступінь освітленості. Він дуже простий в підключенні і подальшому обслуговуванні, дуже часто використовується для освітлення зовнішньої реклами або для проведення не надто великих заходів. 

    Однопроменева техніка забезпечена хоч і одним, але дуже потужним променем, який здатний привернути увагу до об'єкту навіть з дуже великої відстані.

    Багатопроменеві моделі вимагають спеціальної настройки, їх непросто встановлювати, може знадобитися допомога фахівця.

    Втім, обидва варіанти дуже стійкі до будь-яких погодних умов або до механічного впливу. Використовується якісний метал, який не втрачає свої властивості навіть після кількох років експлуатації. Все, що необхідно безпосередньо з вашого боку - це визначити кут нахилу, частоту обертання. Далі вже все виконується автоматично, ваше втручання може знадобитися тільки в тому випадку, якщо необхідно змінити програму роботи прожектора.

    Деякі моделі оснащені дистанційним керуванням, що ще краще і комфортніше - ви в будь-який момент з будь-якої точки в радіусі дії пульта зможете відкоригувати роботу зенітного прожектора. При необхідності можна комбінувати різну техніку, так ефект буде в рази сильніше, а відвідувачам і покупцям захід запам'ятається надовго.

    Пропозиції нашого інтернет-магазину LuxPRO

    Купити зенітні прожектори можна у нас - ми пропонуємо вашій увазі тільки найцікавіші моделі від вітчизняних і зарубіжних виробників. Серед них:

    Асортимент постійно поповнюється, ми стежимо за тим, щоб техніка для освітлення була представлена ​​максимально широко. З упевненістю можна сказати, що кожен покупець зможе знайти підходящий варіант.
     
    Зенітні прожектори, представлені у нас, - це і висока якість, і відмінна продуктивність, і міцність, і надійність. Їх просто встановлювати і налаштовувати, а в подальшому - і дуже просто працювати з ними. Це гарантовані роки стабільної роботи. Справжня знахідка для вас і вашого підприємства - будь-які збори, корпоративи, рекламні кампанії будуть дійсно проходити «на ура»!

Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари:
Відгуки по статті :
средній рейтинг: 5  відгуків: 1
Написати відгук
  • 5
Доброго дня підкажіть будьласка чи можливо розсіювати промінь і як це зробити ?
Відповідь адміністрації магазину: Добрий день! На жаль, наш сервісний центр не працює. Дякуємо за розуміння.